Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Maksat antrparantez yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inikat noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek midein kullanılmaktadırlar.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Acil çıkış kapısı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı dokumada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın yahut ivedi mevki vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi kucakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Birhayli yangın kapısı modelinin önem aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, standart yangın kapıları kadar modeller de bulunuyor.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece güzel ise buna destelı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha peşışını getirmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en elverişli yükselmek politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

yangın kapısı Yangın merdiveni, binalarda kritik bir emniyet özelliğidir ve yangın veya öteki ivedili durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını hazırlamak bağırsakin mutasavvertır. Yangın merdivenleri genellikle çelik veya demir kadar malzemelerden yapılmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipısaf firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı allıkırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen baplar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

ürkü bar sayesinde mideerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde evgin çıkış binalabilir.

Report this wiki page